» Bra dag

Tack för det, en bra dag har varit behövande :) 
Världens bästa mamma och världens bästa lillebror!❤️


» Tränat

Har bara tränat 4 gånger än så länge och har redan bättre resultat än när jag började, dricker protein shake varje dag och försöker äta även nyttigt vilket jag är så dålig på! 
Ikväll blev det lite sent men har börjat komma in i den sköna känslan med träning redan, får ut all frustration verkligen :) taggad på att komma igång som fan! 

Nu ska jag mysa ner mig, kolla film och äta mina små äppelbitar hehe :) 
Godnatt vänner! » Ledig

Äntligen ledig i två dagar, ska bara hitta på något kul och ta det lugnt :) 
Så jävla skönt :) 
» Sweet Dreams

Puss puss :* » Storm

Kom hem från jobbet vid halv 11 igår kväll och myste med hunden och kollade på film, sen trotsade jag vädret och var ute i stormen ett tag med några :) Jobb idag igen, som vanligt, sitter i kassa 3, haha kom och handla ;) 


L

» Nej nej och NEJ

Får inte bli sjuk.. Åh blev aldrig sjuk förr men när man sitter i kassan varje dag och rör hur mycket pengar som helst och blir hostad i ansiktet så kan jag förstå varför jag blivit så känslig.. Aja bara att bita ihop och jobba för jag tänker inte stanna hemma och vara sjuk.. ÅH vilken tur jag har med allt då haha orkar inte! 
» Killen i mitt liv

Älskar min lillebror så mycket att det nästan gör ont! Världens bästa, kommer föralltid att skydda dig från allt ont och du förtjänar det bästa i livet! ❤️


» Jobb

Jobbar mycket nu och oavsett om man är ganska sliten får man ta sig dit varje dag och tänka att i slutändan så får man sin belöning, men det får bli i sommar :) 

Medans alla har kul och är lediga så hittar ni mig på Maxi hela tiden i kassan haha, kom och handla för att trösta mig någon gång tycker jag! 
» Ensamt men känner att du är med mig..

Känns som det var igår och det gör lika ont varje kväll när man ligger här och funderar på hur i helvete livet är så orättvist.. Det känns som att jag aldrig kommer att acceptera att du inte finns kvar här och det enda jag drömmer om är vilken fantastisk människa du var mot mig och mot hela vår familj och alla du brydde dig om.. Smärtan ibland gör en galen och man blir nästan chockad hur ont det kan göra.. Jag vet att du inte vill att det ska vara så, jag vet att du vill att alla ska le och skratta, att jag ska det, det är svårt för saknaden blir bara större och större och det blir inte alls lättare med tiden, känns det som.. Men jag antar att man får ha tålamod, kanske en dag kan jag vara lycklig igen och att tanken av dig ska få mig le för du var en sån underbart fantastisk människa, men just nu vill jag ha den fantastiska människan här. 
 
Tills vi ses igen, så ska du veta att du är aldrig bortglömd, du ska alltid finnas vid liv genom minnen, bilder, texter och såklart i våra hjärtan, vi älskar dig och saknar dig!❤️» Smile

If you're reading this... 
Congratulations, you're alive, if that's not something to smile about, then I don't know what is.💞
» Im back bitches

Jag har försvunnit ett tag, men tänkte att det är dags att jag försöker blogga lite nu :) 

Blir inte så ofta men vi börjar sakta men säkert ;)