» Party

I fredags blev det tacos med tre grymma tjejer sen utgång på grace, varit ute två helger nu och jag som är så lätt påverkad har börjat shota vilket jag inte velat göra förut, kan säga att jag aldrig haft så kul som jag haft dom två senaste helgerna någonsin typ, har aldrig heller varit så full i mitt liv, men kul hade vi iallafall, så jävla roligt! 
Bilden var min och Julias sista shot, nästan så att jag kröp hem faktiskt. 


» Världens bästa låt
» Tagga till med en nap

Haha ska blunda lite och piggna till lite sen blir det tacos och förfest med favorittjejerna och sen utgång! Är så taggad så vet inte ens om jag kommer kunna ta en liten nap. 

» Simhallen

Tog med mig Lillebrossan och hälsade på Anna på jobbet idag, var så många år sen man var i simhallen så det var faktiskt riktigt kul, har världens bästa lillebror och älskar honom så mycket och är så stolt för han är min bror. Gör allt för den killen! » Natti natti

Drömmer mig bort.. » Min fina :)

Red för någon dag sen, har inte ridit på över ett år och det är sjukt att jag väntat så länge, tappade intresset osv. Men jag vill börja igen, man mår så bra utav det! 
Sen har jag lite större drömmar som jag vill uppleva i sommar som har med hästar att göra, så dags att se ifall jag har kvar intresset för det! » Mysig kväll

En god fika på condeco med Anna och snacka massa skit var skönt, behövdes verkligen. 


» Lite pepptalk från mig

Har funderat mycket i flera dagar, på vad jag måste ändra med mig själv, har verkligen börjat känna inom mig att jag måste peppa mig själv mer för att hitta vad jag verkligen vill och vad jag ska göra med mtt liv, har funderat så djupt och verkligen tänkt till. Mitt självförtroende har alltid varit väldigt svagt och har aldrig riktigt varit stark i mig själv och har aldrig trott att jag kan klara så mycket mer än vad jag tror, på egen hand. Iallafall så ville jag dela med mig av mina tankar jag haft och när jag sitter och funderar så skriver jag ner hur jag tänker, så brukar spara mina dokument och läsa dom igen för att peppa mig själv av vad jag själv har skrivit, kanske börjar det gå åt rätt håll nu och ska försöka utföra allt jag har planerat i mitt lilla huvud. Måste bara tro på mig själv. Då kan man klara av vad som helst. 

Om du vill ha bättre självförtroende så måste du sluta se ner på dig själv. Du måste se dig själv bättre än vad du är och tro att du kan. Kom ihåg att du är unik, det finns ingen som är som dig, du är speciell på ditt egna fina sätt. Att vara som alla andra är inget plus, du måste sticka ut och vara dig själv och samtidigt tro att du kan och våga lita på dig själv. Var aldrig osäker. Man kan försöka vara extra modig och våga lite mer. Våga stå för vad man tycker, våga fråga om sånt man inte vet, våga göra bort sig och våga bjuda på sig själv. Det är bra för alla. Om du har låg självkänsla fastnar man lätt i negativa tankar om hur dålig man är. När man har tankar om att man är dålig kan man försöka bryta dem genom att fråga sig själv: hjälper det mig att tänka så här? Är det verkligen sant att jag inte är bra på någonting? Svar: Nej det är inte sant. Alla är bra på något. Du måste hitta vad det är och gå in i det och stanna där. Se dig själv som bra på allt.

Man får intala sig själv att man är the boss. Peppa sig själv överdrivet mycket. Varje gång man gör något bra så ska man ge sig själv en klapp på axeln och tänka att man är värd det. Lyssna på dig själv jääävligt noga, inte så mycket på andra. Ett bra sätt att få ett självförtroende är att lura sig själv om att man har det. Du gör det genom att stå och sitta som om du hade det, prata som om du hade det och bete dig som om du hade det (spela helt enkelt) testa och öva. Men det får inte gå för långt. 

Människor med blicken i marken, höjda axlar och framåtböjd rygg utstrålar osäkerhet. Sträck på dig, räta på ryggen, upp med hakan, ut med bröstet och blicken rakt fram. Det kommer att ge dig en helt ny bild av din omvärld och omvärlden kommer få en helt ny bild av dig. Le och använd ögonkontakt när du pratar med människor. Det kommer att öka din känsla av kontroll och ge dig bättre bemötanden av folk. Självförtroende är skillnaden mellan att känna sig oförstörbar och att känna sig obetydlig. Har du starkt självförtroende ökar dina chanser att lyckas med det du bestämmer dig för att göra och även hur du mår. Personer med självförtroende mår i stort sätt mycket bättre.

 

 


» Tillbaka igen :)

Förlåt för att jag försvann ett litet tag, har gjort lite olika saker som gjort mig för upptagen :) 
Kommer snart komma igång igen och funderar på att starta en ny blogg istället, i mitt namn och en ny och fin header. 
 
 
 

» Bra dagar :)

» Ny bil

Förra veckan så gick min bil sönder, slutade så illa att det skulle bli dyrare att laga den än vad den är värd.. Så jag fick börja kolla på nya bilar och tillslut fastande jag för Volvo C30, så var och hämtade den idag, är helt överlycklig!! Den är så fin och passar mig så bra :D
» Åh längtar för mycket!!

Snart så!!!! :D


» Så jävla glad

Denna veckan ska jag ta bort min tandställning, säger inte när just nu.. Men ska bli så jävla skönt och slippa den!!! Är överlycklig!!» Anna 20 år

Firade min snart blivande 20 åring igår, var bara med på förfesten och var nykter men var ändå roligt som fan och kolla på alla fulla glada människor ;)» Helt slut

Jobbat långa dagar nu och idag hela dagen/kvällen, blir så trött av det men älskar ändå mitt jobb :) 
Imon är sista långa dagen sen är man ledig en vecka, (kanske) haha kan ju bli inringd såklart :) 


» Bra dag idag

Vaknade på rätt sida helt enkelt, skönt! :)
Ska åka och jobba 4 timmar bara sen ledig i två dagar, ännu mer skönt!!!
 
Puss från mig idag :*
 
 
 

» Jobbar

Är på jobbet som vanligt ;) 
Skadat foten så kan knappt gå men vadfan får bita ihop och jobba, när motivationen är härliga kompisar på jobbet och pengar så funkar allt! » Utgång i fredags

Med grymmaste gänget ;)

» Quality hotell :)

Jobbade på quality igår, var kul faktist men helt förstörd var jag igår och även nu, var så trött att jag sov typ 12 timmar, men det var skönt det :) 

Chillade med några efter jobbet sen drog hem och däckade utan att jag ens märkte det haha vaknade upp med datan i knät och mobilen på andra sidan sängen, helt slutkörd!